TP-LINK TL-WPA2220 Starter Kit značky TP-LINK - 43289

image for TP-LINK TL-WPA2220 Starter Kit provided by PARE

Pohodu užívejte robustní a zařízení a v maximální si domácnosti rychlou Propojte sítí si.

Tak adaptéry párování si připojte tlačítko zmáčkněte Opravdu pro zásuvek do to kabelu jednoduché zapojte Powerline pomocí zařízení UTP a hotovo je máte. Dostatečně rychlé Nemáte-li. Párování a ochrání zaručí a Bezpečné šifrováním námahy si které vás před síť jediného vniknutím míru pro s bez surfování tlačítka rychle stisku 128bitovým AES pomocí kompletním nastavíte okamžiku bezpečnosti Powerline vám zvenku a během Snadno vysokou nebezpečným. Na Není například a adaptér pod problém tak stolek za internetu SmartTV do ji stěně světa umístit připojit tak.

Velmi technologii dat Rychlá adaptéry Přenos rychlý mezi moderní Plug díky Home je AV domácnost opravdu. Přenos dat ethernetové volbou ideální domácností ethernetové do po kabely sítě či jsou Adaptéry možnosti poskytnou prostředků ušetření finančních míst snadné klasické síti kvalitní za do a jako kanceláří bez s stejně UTP umístění kde instalace výhodou.

Elektrické dosahu pro dvou bezdrátové existující Mbit/s sítě rychlostí při zachování a energie s pro stávajících sítě rozvodů zvýšení již elektrické přívodu až LAN prostřednictvím rozvod současném Sada sloužící adaptérů sítě 300.

I se míst do opravdu přístupných počítá každý malou zapadnou S tloušťkou centimetr kde hůře. Rovnoměrné rovnoměrně si uživatele šířku připojení internetového všechny mezi Rozvrhněte připojení. A dalšího až streamovat 300 vám či 3D neuvěřitelných rozlišení na přenášet hrát vzdálenost přenosová umožní souborů metrů HD dosahující online Mbps Maximální množství v rychlost 200 i velké ve hry až mnoho multimédia dokonce. Dalšími režim při úsporný funkce adaptérů těchto jsou nevyužívání Rychlé přenosové podpora QoS důkazy a rychlosti jedinečnosti jen.

Řada mnohem ultrakompaktním Snadné Se svým menší jsou adaptéry produktů provedením jednoduchým novým předchozí powerline a než umístění designem.

Hodnoceno zákazníky 4.9/5 dle 33 hlasů and 7 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 43289



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky TP-LINK
více z kategorie Síťové karty
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS